Metrorex: Se deschide accesul dinspre Splaiul Independenţei şi Bulevardul Unirii, din Staţia Unirii 1

Luni, 24.07.2017, va fi deschis accesul dinspre Splaiul Independenţei şi Bulevardul Unirii, din Staţia Unirii 1, cu o zi mai devreme faţă de data anunţată.

252 afișări
Imaginea articolului Metrorex: Se deschide accesul dinspre Splaiul Independenţei şi Bulevardul Unirii, din Staţia Unirii 1

Metrorex: Se deschide accesul dinspre Splaiul Independentei şi BulevardulUnirii, din Staţia Unirii 1

La solicitarea Metrorex, Constructorul a crescut mobilizarea pe şantier şi lucrează intens pentru că luni să deschidă accesul călătorilor.

“Metrorex asigură publicul călător că va depune în continuare toate eforturile, împreună cu Antreprenorul sistemului de control-acces, pentru că lucrările să fie finalizate, în condiţii de siguranţă, în cel mai scurt timp posibil.

Reamintim publicului călător că proiectul de modernizare a instalaţiilor de control-acces se află în plin proces de implementare şi că orice nereguli sesizate, sunt transmise Constructorului pentru a fi remediate. Astfel, la finalul implementării tuturor lucrărilor, călătorii să poată beneficia de sisteme moderne pentru asigurarea unui transport sigur şi confortabil”, se arată în comunicatul Metrorex.

 

 

 

 

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici