Metrorex va putea coborî trenul suspendat în Depoul Berceni

Metrorex are posibilitatea tehnică de a da jos trenul suspendat în tunelul Depoului Berceni, aflat acolo din luna ianuarie. Acest lucru ar fi posibil datorită fostului director al Întreprinderii de Metrou Bucureşti, anunţă liderul sindicaliştilor, Ion Rădoi.

445 afișări
Imaginea articolului Metrorex va putea coborî trenul suspendat în Depoul Berceni

Metrorex va putea coborî trenul suspendat în Depoul Berceni

“Anunţăm, dupa mult timp, cu satisfactie, ca exista oportunitatea tehnica de a da jos trenul care zace pe tunelul Depoului Berceni din data de 26.01.2019, dupa interventia fericita a inginerului Ovidiu Arghiroiu, fost director la Intreprinderea Metrou Bucuresti, care s-a ocupat de proiectarea si consultanta metroului inca din anul 1975”, a scris Ion Rădoi într-un comunicat de presă remis joi.

În luna ianuarie, la Depoul de metrou Berceni, o garnitură care gara la capăt de linie a rupt parapetul de protecţie, iar două vagoane au sărit de pe şine şi sunt acum suspendate la aproximativ doi metri înălţime faţă de nivelul terasamentului.

Taguri:
metrorex,
metrou,
berceni

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici