Mexic opreşte producţia de bere Corona, după ce Guvernul a declarat că nu este esenţială în vreme de pandemie

  • Grupul mexican Modelo a anunţat joi că va opri temporar producţia de bere Corona, precum şi alte mărci exportate în 180 de ţări
  • Activităţile companiei au fost declarate neesenţiale
  • Guvernul a emis un nou ordin menit să limiteze răspândirea coronavirusului, potrivit Reuters
2398 afișări
Imaginea articolului Mexic opreşte producţia de bere Corona, după ce Guvernul a declarat că nu este esenţială în vreme de pandemie

Sursa foto: Profimedia

Guvernul Mexican a declarat săptămâna aceasta stare de urgenţă sanitară şi a dispus suspendarea tuturor activităţilor neesenţiale după ce cazurile de coronavirus din ţară au trecut de 1.000. Ultimele cifre arată că bilanţul a ajuns, joi, la 1.510 de cazuri de infectare şi 50 de decese cauzate de Covid-19.

Producătorul de bere a transmis printr-un comunicat faptul că suspendarea va intra în vigoare de duminică şi că deja a început procesul de reducere a producţiei la un nivel de la care s-ar putea rezuma activitatea odată ce ordinul guvernamental va expira.

„Dacă guvernul federal consideră că este adecvat să emită unele clarificări privind berea drept produs agro-industrial, noi la Grupul Modelo suntem pregătiţi să executăm un plan prin care peste 75% din personalul nostru ar lucra de acasă şi în acelaşi timp am putea garanta aprovizionarea cu bere”, a arătat comunicatul companiei.

Agricultara şi producţia de alimente în general sunt considerate activităţi esenţiale.

Grupo Modelo (GPMCF.PK), care face parte din grupul Anheuser-Busch InBev, gestionează 11 fabrici de bere în Mexic, scrie Reuters.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici