Microsoft va cumpăra LinkedIn pentru 26,2 miliarde de dolari: "Echipa LinkedIn a devenit o afacere fantastică"

Compania Microsoft a decis cumpărarea reţelei de socializare profesională LinkedIn pentru suma de 26,2 miliarde de dolari, informează cotidianul The Telegraph.

2938 afișări
Imaginea articolului Microsoft va cumpăra LinkedIn pentru 26,2 miliarde de dolari: "Echipa LinkedIn a devenit o afacere fantastică"

Grupul Microsoft va cumpăra LinkedIn pentru suma de 26,2 miliarde de dolari: "Echipa LinkedIn a devenit o afacere fantastică, axată pe conectarea profesioniştilor din întreaga lume

Decizia, anunţată luni, a condus imediat la creşterea cu 50% a valorii acţiunilor companiei LinkedIn.

Este vorba de unul dintre cele mai mari contracte din istoria grupului Microsoft.

Microsoft a comunicat că directorul LinkedIn, Jeff Weiner, va rămâne în funcţie, urmând să fie subordonat directorului general, Satya Nadella.

"Echipa LinkedIn a devenit o afacere fantastică, axată pe conectarea profesioniştilor din întreaga lume", a declarat Satya Nadella, directorul general Microsoft.

"Împreună, putem accelera dezvoltarea LinkedIn, precum şi a Microsoft Office 365 şi Dynamics, în contextul în care încercăm să reprezentăm fiecare persoană şi organizaţie de pe planetă", a subliniat Nadella.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici