Mihail Vlasov a fost demis din funcţia de preşedinte al Camerei de Comerţ şi Industrie

Adunarea Generală Extraordinară a decis vineri să îl demită pe Mihail Vlasov din funcţia de preşedinte al Camerei de Comerţ şi Industrie a României (CCIR) şi l-a numit interimar în această poziţie pe Mihai Daraban, preşedintele Camerei de Comerţ Constanţa.

509 afișări
Imaginea articolului Mihail Vlasov a fost demis din funcţia de preşedinte al Camerei de Comerţ şi Industrie

Mihail Vlasov (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

Ppreşedintele interimar şi Biroul de Conducere al CCIR vor verifica activitatea şi gestiunea exercitată de Mihail Vlasov, se arată într-un comunicat transmis de CCIR.

Mihail Vlasov, acuzat de trafic de influenţă şi aflat în arest, a fost suspendat din calitatea de preşedinte în data de 21 martie.

Colegiul de Conducere a luat notă joi de demisia a trei membri din Colegiul Curţii de Arbitraj, respectiv Bogdan Olteanu, Ioan Ionescu şi Brânduşa Ştefănescu, şi a hotărât revocarea Colegiului de Conducere a Curţii de Arbitraj.

În poziţia de preşedinte al Colegiului Curţii de Arbitraj a fost numit Viorel Roş, iar ca membri au fost desemnaţi Stanciu D. Cărpănaru, Dragoş Alexandru Sitaru, Marin Voicu şi Bazil Oglindă.

Instanţa supremă a decis miercuri ca Mihail Vlasov, acuzat de trafic de influenţă, să rămână în arest.

Vlasov a fost denunţat la DNA de omul de afaceri Gheza Iosif Petroczki, de la care ar fi cerut 1 milion de euro, iar în 18 martie a fost prins în flagrant, într-un restaurant din Bucureşti, după ce ar fi primit de la acesta 200.000 de euro.

Fostul preşedinte al CCIR a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, în 19 martie, de Curtea de Apel Bucureşti.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici