Miliardarul George Soros se retrage după 4 decenii de carieră. Trei metode să faci bani ca renumitul investitor

Vestea ca investitorul George Soros se va retrage din activitate, dupa 4 decenii de cariera, a facut valva pe piata de capital. Cu o avere de 15 miliarde de dolari, viitorul sau presupune mai multe case si avioane private decat ale unui pensionar obisnuit, scriu cei de la Time.

1004 afișări
Imaginea articolului Miliardarul George Soros se retrage după 4 decenii de carieră. Trei metode să faci bani ca renumitul investitor

Miliardarul George Soros se retrage după 4 decenii de carieră. Trei metode să faci bani ca renumitul investitor

În ultimii ani, retragerea din activitate a unui angajat a trecut prin mai multe etape. Pentru că multe slujbe erau obositoare, doar simpla pensionare era o răsplată în sine.

Însă, acum, retragerea unui investitor nu poate fi comparată cu cea a unei persoane din clasă de mijloc, aşa că s-a creat o nouă paradigmă.

Iată ce putem învăţa din retragerea miliardarului George Soros.

1. Consideră că vei fi mai sănătos dacă te retragi mai târziu din activitate

Soros va împlini 81 de ani în curând şi este perfect sănătos după 4 decenii de carieră. Iar, fie că vei crede sau nu, o viaţă de huzur s-ar putea să nu îţi facă la fel de bine. Un studiu al Universităţii Riverside din California arată că munca îndelungată te ajută să ai o viaţă sănătoasă şi echilibrată.

2. Caută oportunităţi folosindu-te de abilităţile şi talentele tale

Investitorul, la fel ca mulţi alţi oameni de afaceri, îşi permite să-şi organizeze singur programul. Dar, daca lucrezi pentru altcineva, este util să-ţi găseşti o slujbă part-time sau chiar o activitate socială care să-ţi facă plăcere în timpul liber.

Spre exemplu, daca te implici în acţiuni de voluntariat s-ar putea să nu câştigi foarte mulţi bani, însă, vei câştiga din punct de vedere al stării de spirit.

Citeşte mai multe despre retragerea lui George Soros pe www.incont.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici