MINI lansează în România Roadster, primul model decapotabil cu două locuri al mărcii

BMW Group România, reprezentantul local al mărcii MINI, va lansa la începutul anului viitor primul model decapotabil şi cu două locuri al mărcii britanice de automobile de clasă mică.

177 afișări
Imaginea articolului MINI lansează în România Roadster, primul model decapotabil cu două locuri al mărcii

MINI lansează în România Roadster, primul model decapotabil cu două locuri al mărcii

Roadster, cel de-al şaselea model din gama MINI, va fi disponibil cu patru versiuni de motorizări, trei pe benzină şi unul diesel.

Clienţii MINI vor putea opta pentru patru versiuni ale noului model, respectiv Cooper Roadster (122 cai putere), Cooper SD Roadster (143 cai putere), Cooper S Roadster (184 cai putere) şi John Cooper Works Roadster (211 cai putere).

În funcţie de versiunea aleasă, noul model poate ajunge de la zero la suta de kilometri pe oră între 7 şi 9,2 secunde şi poate atinge viteze maxime între 199 şi 237 de kilometri pe oră.

Printre echipamentele de siguranţă ale noului MINI se numără airbag-uri frontale, pentru cap şi torace şi centuri de siguranţă cu trei puncte de prindere, care includ limitatoare de forţă şi pretensionare, şi indicator de presiune.

MINI Roadster va fi lansat la nivel mondial în prima parte a anului viitor.

În primele nouă luni ale anului, în România au fost înmatriculate 103 automobile MINI, cu 56% mai multe faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici