Ministerul Economiei a aprobat până acum 335 din peste 10.000 de cereri din partea HoReCa. Compania cu cea mai mare sumă

  • Ministerul Economiei, Antreprenoriatului şi Turismului a publicat vineri, 13 august, prima listă a aplicaţiilor aprobate, respinse sau în curs de analiză.
  • Conform listei publicate pe site-ul ministerului, aplicaţiile a 335 de companii au fost aprobate, pe când doar trei companii au fost respinse.
1048 afișări
Imaginea articolului Ministerul Economiei a aprobat până acum 335 din peste 10.000 de cereri din partea HoReCa. Compania cu cea mai mare sumă

Ministerul Economiei a aprobat până acum 335 din peste 10.000 de cereri din partea HoReCa. Compania cu cea mai mare sumă

Peste 10.000 de companii au aplicat pentru schema de ajutor de stat pentru industria HoReCa, iar suma solicitată de acestea a fost de 3,3 miliarde lei. Suma disponibilă pentru această schemă este de 2,5 miliarde lei.

Compania cu cea mai mare sumă aprobată este Expresion C&M SRL, care controlează clubul Control din Bucureşti şi restaurantele Shift şi Alt Shift. Firma a solicitat o sumă de 3,2 milioane lei.

Nu toate aplicaţiile au fost soluţionate, astfel că cele care au ca status „În curs de evaluare” sau „Transmisă” urmează a fi aprobate sau respinse.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici