Ministerul Economiei: Încep plăţile pentru microgranturi şi granturi pentru capitalul de lucru

  • Reprezentanţii Ministerului Economiei au anunţat că se dă startul plăţii ajutorului pentru IMM-uri.
  • Este vorba despre Măsurile 1 şi 2, microgranturi şi granturi pentru capitalul de lucru.
  • Primele plăţi se vor face în această lună.
1684 afișări
Imaginea articolului Ministerul Economiei: Încep plăţile pentru microgranturi şi granturi pentru capitalul de lucru

Ministerul Economiei: Încep plăţile pentru microgranturi şi granturi pentru capitalul de lucru

Ministerul Economiei a anunţat că încep plăţile către agenţiile de IMM-uri pentru Măsurile 1 şi 2, microgranturi şi granturi pentru capital de lucru. De asemenea, ministrul Economiei, Virgil Popescu, susţine că banii vor ajunge la beneficiar până la finalul lunii.

În paralel, angajaţii ministerului încearcă să deschidă şi linia pentru împrumuturi nerambursabile cuprinse în Măsura 3.

„Încep plăţile către agenţiile de IMM-uri pentru măsurile 1 şi 2, microgranturi şi granturi pentru capital de lucru În această săptămână urmează să se facă plăţile către agenţiile de IMM-uri, pentru Măsura 1, astfel încât în maximum 10 zile banii să ajungă la antreprenori. Îmi doresc ca pentru Măsura 1 şi 2 plăţile să fie făcute în această lună şi tot până la sfârşitul acestei luni să fie deschisă Măsura 3, granturi de investiţii pentru IMM-uri”, a anunţat ministrul Economiei, Virgil Popescu, pe Facebook.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici