Ministerul Transporturilor a emis autorizaţia de construcţie pentru Pasajul Domneşti

Ministerul Transporturilor a emis cea de-a doua autorizaţie de construcţie necesară executării lucrărilor de construcţie a Pasajului suprateran pe DJ 602 – Centura Bucureşti – Domneşti.

222 afișări
Imaginea articolului Ministerul Transporturilor a emis autorizaţia de construcţie pentru Pasajul Domneşti

Ministerul Transporturilor a emis autorizaţia de construcţie pentru Pasajul Domneşti

Antreprenorul, asocierea STRACO GRUP SRL – COMNORD SA – SPECIALIST CONSULTING SRL, are din acest moment front de lucru şi poate demara lucrările de construcţie ale acestui pasaj, informează ministerul, într-un comunicat..

Valoarea totală a acestui contract este de 91.552.381,90 lei fără TVA şi este compusă din 8.123.476,10 lei fără TVA, procent de diverse şi neprevăzute de 10% şi 83.428.905,80 lei fără TVA, valoare iniţială a contractului.

Sursa de finanţare este asigurată din POIM, Fonduri Externe Nerambursabile aferente cadrului financiar 2014-2020.

Durata de execuţie a lucrărilor este de 24 luni, de la data emiterii ordinului de începere pentru execuţie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici