Ministerul Transporturilor va fi restructurat până la finele anului

Aparatul administrativ al Ministerului Transporturilor şi Infrastructurii (MTI) va fi restructurat prin organizarea instituţiei pe direcţii de specialitate şi direcţii de sinteză, cu stabilirea clară a responsabilităţilor, etapă care are ca termen de finalizare luna decembrie a acestui an.

44 afișări
Imaginea articolului Ministerul Transporturilor va fi restructurat până la finele anului

Ministerul Transporturilor va fi restructurat până la finele anului (Imagine: Ciprian Sterian/Mediafax Foto)

"Etapa a doua presupune dimensionarea direcţiilor de specialitate şi a direcţiilor de sinteză în conformitate cu specificul activităţii - dezvoltarea direcţiei de strategie, înfiinţarea direcţiei de politică tarifară şi transport multimodal, înfiinţarea direcţiei de mediu -, proces care are ca termen de derulare luna iunie a anului viitor, potrivit planului de acţiune al MTI pentru perioada 2010-2011", au declarat pentru MEDIAFAX surse din instituţie.

Sursele au menţionat că restructurarea va fi operată în baza unei evaluări externe, pentru a implementa principiile bunei guvernări şi a supraveghea entităţile subordonate MTI.

De asemenea, planul prevede reorganizarea, până în decembrie 2010, a asistenţei medicale specifice şi sociale pentru personalul din transporturi în unităţile spitaliceşti şi în ambulatoriile de specialitate ale reţelei sanitare proprii a MTI.

Planul de acţiuni a fost întocmit cu asistenţă din partea Băncii Mondiale şi cuprinde recomandările acestei instituţii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici