Mohammad Murad a investit într-un complex rezidenţial în nordul Capitalei. Cum arată "Green Residence", care a costat 4 milioane de euro - FOTO

Omul de afaceri Mohammad Murad, proprietarul lanţului hotelier Phoenicia, a investit 4 milioane de euro într-un complex rezidenţial în nordul Bucureştiului cu 90 de apartamente, care sunt scoase la vânzare la preţuri cuprinse între 46.000 de euro şi 60.000 de euro.

3789 afișări
Imaginea articolului Mohammad Murad a investit într-un complex rezidenţial în nordul Capitalei. Cum arată "Green Residence", care a costat 4 milioane de euro - FOTO

Mohammad Murad a investit într-un complex rezidenţial în nordul Capitalei. Cum arată "Green Residence", care a costat 4 milioane de euro (Imagine: www.triumfconstruct.ro)

Firma Triumf Construct, membră a grupului Phoenicia, deţinut de Murad, a finalizat lucrările de construcţie la ansamblul rezidenţial "Green Residence" în această săptămână. Complexul este construit în Băneasa, pe strada Gheorghe Ionescu Siseşti.

Ansamblul include 90 de apartamente de 2 şi 3 camere, construite în cinci blocuri cu câte trei etaje.

"Toate apartamentele sunt deja gata şi vor fi scoase la vânzare din această săptămână. Preţul de vânzare este de 590 de euro pe metrul pătrat. Astfel, un apartament de două camere cu o suprafaţă de 78 de metri pătraţi costă mai puţin de 46.000 de euro, iar unul cu trei camere, care are suprafaţa de 102 metri pătraţi, ajunge la 59.900 de euro", a declarat agenţiei MEDIAFAX Leonard Buianu, reprezentantul dezvoltatorului Triumf Construct.

El a adăugat că apartamentele dispun de apă, gaz şi canalizare, au conexiune la internet, 100 de locuri de parcare subterană şi loc de joacă pentru copii.

"Ansamblu rezidenţial are în vecinătate complexul comercial Băneasa şi mai multe şcoli, grădiniţe şi clinici medicale. Se poate ajunge foarte reprede la aeroportul Otopeni, dar şi în Piaţa Victoriei", a mai spus Buianu.

Mohammad Murad a construit în ultimii zece ani peste 2.000 de unităţi locative în blocuri şi vile în mai multe cartiere din Bucureşti, dar şi în Constanţa.

Omul de afaceri este unul dintre cei mai mari proprietari de hoteluri din România, având mai multe hoteluri în Bucureşti şi la mare. Pe lângă lanţul hotelier Phoenicia, Murad mai deţine lanţul de restaurante Spring Time şi fabrica de conserve Mandy.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici