MOTIVUL pentru care a fost oprită producţia la cea mai mare fabrică de cremă Nutella de ciocolată

Producătorul de dulciuri italian Ferrero a anunţat că a oprit, temporar, producţia la cea mai mare fabrică de cremă de ciocolată Nutella, aflată în Franţa, din cauza unor probleme de calitate care au fost descoperite marţi, transmite Reuters.

5084 afișări
Imaginea articolului MOTIVUL pentru care a fost oprită producţia la cea mai mare fabrică de cremă Nutella de ciocolată

MOTIVUL pentru care a fost oprită producţia la cea mai mare fabrică de cremă Nutella de ciocolată

Fabrica, care produce o treime din borcanele de Nutella vîndute în lume, este amplasată în Normandia. Marţi, "după analizarea unor teste de calitate efectuate la fabrica din Villers-Ecalles, am descoperit un defect de calitate la un produse utilizat în fabricarea Nutella şi Kinder Bueno", a informat Ferrero într-un comunicat de presă.

Compania a precizat că oprirea temporară a producţiei permite efectuarea unor investigaţii suplimentare. "Pentru moment, putem afirma că niciunul din produsele noastre care se află în prezent pe piaţă nu este afectat de această situaţie, iar livrările către clienţii noştri continuă fără întrerupere", a precizat compania.

Grupul spune că va lua măsurile care se impun după ce rezultatele investigaţiilor vor fi cunoscute, la finele săptămânii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici