Motivul surprinzător pentru care Samsung câştigă un proces cu Apple

Samsung Electronics a câştigat un proces în Marea Britanie în zona drepturilor de proprietate intelectuală, judecătorul considerând că tableta Galaxy nu este suficient de "cool" pentru a fi confundată cu iPad produsă de Apple.

906 afișări
Imaginea articolului Motivul surprinzător pentru care Samsung câştigă un proces cu Apple

Motivul surprinzător pentru care Samsung câştigă un proces cu Apple (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Tableta Galaxy nu încalcă designul Apple, a spus judecătorul Colin Birss, el arătând că este improbabil să fie confundate cele două aparate, transmite Bloomberg.

"Tabletele Galaxy nu au simplitatea extremă a designului Apple. Nu sunt la fel de cool", a arătat Birss.

Apple a intentat procese pentru drepturile de proprietate intelectuală în întreaga lume împotriva unor companii precum Samsung şi HTC.

Companiile se acuză unele pe altele că au copiat designul şi tehnologia folosită la aparatele mobile.

Judecătorul Birss a constatat că produsele Samsung sunt distincte întrucât sunt mai subţiri şi au "detalii neobişnuite" pe spate.

Apple are la dispoziţie 21 de zile să facă apel. Compania a încercat să obţină interzicerea comercializării tabletelor Galaxy în ţări precum Statele Unite, Germania şi Olanda.

Samsung nu a reuşit în această lună suspendarea unei decizii judecătoreşti din SUA care interzice comercializarea celui mai recent model Galaxy.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici