Munca de la birou s-a mutat pe plajă. Angajaţii care vor lucra remote până la sfârşitul anului

  • Maximum 700.000 de angajaţi care lucrează de acasă pot beneficia de 2,5 miliarde de lei
  • Unii angajaţi vor munci de acasă până la sfârşitul anului
  • Valentin Moroeanu spune că munca de acasă este benefică pentru angajaţii săi, care sunt mai relaxaţi
2621 afișări
Munca de acasă este tot mai folosită în rândul companiilor. Angajaţii au mai multă libertate, au devenit mai motivaţi, mai eficienţi şi mai fericiţi din punct de vedere profesional. De asemenea, flexibilitatea programului, dar şi un echilibru mai bun între viaţa profesională şi cea personală, se află printre principalele avantaje ale muncii remote. 
 
Ioana lucrează în IT. Ea merge la birou două săptămâni iar două săptămâni munceşte de acasă sau de pe plajă. Vlad Moroeanu este directorul unei firme de avocatură şi spune că angajaţii lui au randament mai bun de când au acest program.
 
Ioana Ianule, corporatist: ”Programul de lucru remote îmi dă o flexibilitate. Spre exemplu saptămâna trecută, locuind în Constanţa, am fost pe plajă şi mi-am făcut treaba de acolo. Este un avantaj major, este o altă atmosferă în primul rând şi în al doilea rând nu te simţi atât de presat.”
 
Vlad Moroeanu, directorul unei firme de avocatură: ”Principalul beneficiu este posibilitatea de a sta cu copiii, cu cei dragi. Avem acest sistem de două săptămâni lucrat din birou şi două săptămâni lucrat de acasă care este foarte bine primit am observat şi care creează un sentiment de mai multă libertate şi mai multă posibilitate de a petrece timp în cadrul familiei fără ca acest lucru să afecteze productivitatea.”

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici