Mutare tectonică la UiPath. Pleacă directorul de strategie

UiPath, start-up tech pornit din România devenit un lider global în industria roboţilor software, a anunţat o schimbare-cheie în echipa sa executivă - plecarea directorului de strategie Vargha Moayed - şi înlocuirea lui cu un alt executiv care făcea deja parte din echipă.

2360 afișări
Imaginea articolului Mutare tectonică la UiPath. Pleacă directorul de strategie

Mutare tectonică la UiPath. Pleacă directorul de strategie

Vargha Moayed este înlocuit cu un alt executiv care făcea deja parte din echipă, respectiv Brandon Deer, scrie Ziarul Financiar.

Anunţul a fost făcut chiar de co-fondatorul şi CEO-ul Daniel Dines, care l-a lăudat pe Moayed pentru rolul jucat în dezvoltarea companiei.

„Un lucru despre care ştiu că este adevărat este că eşti la fel de puternic precum cei din jurul tău. Aceasta este mentalitatea prin care mi-am construit echipa de conducere de-a lungul anilor şi am fost norocos să colaborez cu cei mai buni. Vargha Moayed este unul dintre aceşti oameni. După mai bine de patru ani în care a fost Chief Strategy Officer al UiPath, Vargha a decis să renunţe la rolul său pentru a-şi urma o serie de priorităţi. Acesta este foarte un moment foarte personal pentru mine, deoarece Vargha este unul dintre cei mai capabili şi grijulii lideri pe care i-am întâlnit vreodată, ceea ce spun fără exagerare. A muncit neobosit pentru a mă sprijini pe mine, pe mine, pe companie şi pe tot ceea ce ne face speciali. Dar şi mai mult, el este un om care crede cu adevărat în ceea ce am construit şi în cât de multe putem face. Vreau să-i mulţumesc lui Vargha pentru că mi-a dat onoarea de a lucra alături de el în ultimii ani şi îi urez succes în această fază următoare. Odată cu plecarea lui Vargha, sunt încântat să vă spun că Brandon Deer va intra în rolul de Chief Strategy Officer. Perspectiva unică de produs şi inovare a lui Brandon ne va fi de folos în timp ce el îşi asumă acest nou rol de conducere. Sunt recunoscător pentru munca pe care a făcut-o deja în perioada petrecută la UiPath şi aştept cu nerăbdare ceea ce urmează. Noi, cei de la UiPath, ne confruntăm cu o perioadă de mare oportunitate. Ceea ce am realizat în ultimii câţiva ani este uimitor şi ştiu că avem mai mult potenţial de a realiza lucruri uimitoare. Sunt încântat de oamenii noştri, sunt energizat de capacitatea noastră de a ne schimba şi de a creşte şi aştept cu nerăbdare succesul care ne aşteaptă”, a scris Dines.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici