Nelu Iordache, cel mai mare constructor

Compania Romstrade din Giurgiu, controlată de omul de afaceri Nelu Iordache, a ajuns cel mai mare constructor de pe piaţa locală şi totodată prima care a depăşit pragul de 300 mil. euro, datorită numeroaselor contracte de infrastructură semnate cu statul. Romstrade a depăşit astfel Hidroconstrucţia, cu afaceri de 265 mil. euro în 2009, care a ocupat prima poziţie în acest top în ultimii 10 ani, informează "Ziarul Financiar".

85 afișări
Imaginea articolului Nelu Iordache, cel mai mare constructor

Nelu Iordache, cel mai mare constructor (Imagine: Gândul)

Iordache a reuşit astfel în ultimii trei ani de zile să-i depăşească pe alţi antreprenori români, cunoscuţi ca regi ai asfaltului precum Dorinel Umbrărescu (proprietarul Spedition UMB din Bacău), Costel Căşuneanu (care controlează PA & CO International), Theodor Berna (proprietarul Tehnologica Radion) sau Dan Besciu (proprietarul Euro Construct Trading '98), dar şi companiile străine precum Strabag (Austria), Bechtel (SUA), Colas (Franţa) sau Astaldi (Italia).

Citeşte mai multe despre creşterea afacerilor lui Nelu Iordache pe www.zf.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici