Nemţii de la Opel anunţă o camionetă electrică pentru 2020 şi primeşte comenzi pentru modelul Corsa electric

Producătorul auto german Opel a anunţat că va lansa un model electric pentru camionetele Vivaro pe care le produce în prezent, potrivit CNBC.

2427 afișări
Imaginea articolului Nemţii de la Opel anunţă o camionetă electrică pentru 2020 şi primeşte comenzi pentru modelul Corsa electric

Noul model va fi valabil începând cu 2020, anunţă compania.

Mai mult, Opel va începe în prima jumătate a anului viitor să primească comenzi şi pentru o versiune electrică a modelului Corsa şi pentru o versiune hybridă a SUV-ului Grandland X.

Michael Lohscheller, CEO-ul Opel, a anunţat că noul Corsa va „face mobilitatea cu maşini electrice accesibilă pentru mulţi clienţi”.

Mai mult, acesta a adăugat că Opel „face eforturi majore pentru a-şi electrifica portofoliul”.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici