Nemţii încep “să strâmbe din nas” la Logan

Dacia Logan este una dintre cele mai puţin fiabile autoturisme care circulă pe şoselele din Germania. Maşina se strică repede, potrivit unui raport al Societăţii Germane pentru Expertiză Tehnică ( TUV), realizat pentru anul în curs. Dar, surprinzător sau nu, modelul românesc a ieşit mai bine la raport faţă de Peugeot 407, Volvo XC90 sau Kia Carnival.

33 afișări
Imaginea articolului Nemţii încep “să strâmbe din nas” la Logan

Nemţii încep “să strâmbe din nas” la Logan (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Autoritatea germană a verificat peste 10 milioane de maşini în acest an, 128 de modele. Maşina românească s-a situat în statistici pe locul 123, între ultimele 5 maşini cu o vechime între doi şi trei ani.

Practic, testele au urmărit să vadă care este starea maşinilor după doi-trei ani de funcţionare.

Chiar dacă rezultatele raportului nu arată bine deloc pentru Logan, un sondaj de opinie cu privire la satisfacţia faţă de maşina condusă, realizat cu câteva luni în urmă în rândul şoferilor germani, a situat Dacia la egalitate cu BMW.

Citeşte mai multe despre statisticile germane legate de Logan pe ww.incont.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici