New Yorker deschide în toamnă un magazin în Unirea Shopping Center

New Yorker va deschide în toamnă un magazin în Unirea Shopping Center, cu o suprafaţă de 1.270 metri pătraţi, investiţia medie pentru o unitate ridicându-se la 950-1.000 euro pe metru pătrat, a declarat pentru MEDIAFAX Bogdan Bozdoc, directorul de dezvoltare al retailerului german de îmbrăcăminte.

434 afișări

"Vom deschide în toamnă un magazin în centrul comercial Unirea, într-un spaţiu situat între Zara şi KFC. De la începutul anului, am inaugurat alte trei magazine în Atrium Arad, Iulius Mall Timişoara şi Sun Plaza Bucureşti şi avem în plan un altul la Baia Mare. În general, investiţia medie pentru deschiderea unui magazin New Yorker se ridică la 950-1.000 euro pe metru pătrat" a precizat Bozdoc.

Investiţiile pentru deschiderea celor patru magazine din Arad, Timişoara şi Bucureşti se ridică, potrivit calculelor MEDIAFAX, la 4,8-5 milioane euro.

În prezent, retailerul are în România o reţea de 14 magazine în Bucureşti, Cluj-Napoca, Sibiu, Bacău, Focşani, Brăila, Timişoara şi Arad, primul fiind deschis în 2007.

Grupul german, care activează pe segmentul modei pentru tineri, este prezent cu 770 de magazine în 25 de ţări.

Anul trecut, grupul a raportat o creştere a afacerilor de 14%, la 1,6 miliarde euro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici