Nici de acasă, nici de la birou: Soluţia „de mijloc” pentru productivitate şi echilibru în timpul programului de lucru

  • Carol lucrează într-un spaţiu de co-working fiindcă se simte mai productiv decât acasă
  • Abonamentul pe o zi începe de la circa 16 euro
  • Ai acces la săli de întâlniri, birou privat sau comun, zonă de relaxare şi alte facilitaţi
744 afișări
Imaginea articolului Nici de acasă, nici de la birou: Soluţia „de mijloc” pentru productivitate şi echilibru în timpul programului de lucru

Sursa FOTO: Facebook Impact Hub Bucharest

Carol este IT-st, iar compania la care lucrează încă nu a reluat activitatea la birou. El preferă, să nu lucreze de acasă, ci să vină într-un spaţiu de co-working. Spune că îi place atât de mult încât vrea să rămână să lucreze aici şi când compania lui va reveni la birou, dacă superiorii îl vor lăsa.

Poate acasă te-ai plictisit, nu ai imprimantă şi alte lucruri utile sau sunt factori care te distrag de la treabă. Poţi să plăteşti abonament lunar sau zilnic la un spaţiu de co-working. Preţul pentru o zi porneşte de la aproximativ 16 euro. În costul abonamentului sunt incluse cafeaua, apa, ceaiul şi fructele. Într-un astfel de spaţiu vei găsi atât birouri private, cât şi zone comune de lucru, bucătărie, săli de întâlniri şi zone de relaxare.

Înaintea stării de urgenţă, chiar şi 450 de persoane lucrau lunar într-un astfel de spaţiu

„Am observat că am o productivitate sporită într-un mediu în care toată lumea este concentrată şi pot respecta mai bine work life balance-ul. Lumea respectă toate standardele impuse de autorităţi şi mă simt în siguranţă”, spune Ioan Carol Mihăilescu, angajat în domeniul IT.

„Cel mai mic abonament la noi este sau, mă rog, începe de la aproximativ 70 de euro pe lună”, explică Vlad Craioveanu, fondatorul unui spaţiu de co-working.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici