Nissan ar urma să vândă două fabrici din Europa: Gigantul japonez se confruntă cu o scădere a vânzărilor

Nissan Motor Co are în vedere vânzarea a două dintre fabricile sale europene, deoarece producătorul auto japonez se confruntă cu scăderea vânzărilor în regiune şi cu cererea pe piaţă pentru maşinile electrice, a informat, joi, Bloomberg, potrivit Reuters.

197 afișări
Imaginea articolului Nissan ar urma să vândă două fabrici din Europa: Gigantul japonez se confruntă cu o scădere a vânzărilor

Nissan explorează vânzarea a două fabrici din Europa, pe fondul scăderii vânzărilor

Producătorul de autovehicule caută, acum, potenţiali cumpărători pentru fabricile sale din Marea Britanie şi Spania, relatează surse apropiate situaţiei.

"În acest moment, nu avem niciun plan de a vinde aceste fabrici din Europa", a anunţat compania într-un comunicat.

Totodată, este posibil ca Nissan să renunţe la anumite produse neprofitabile şi să închidă o serie de linii de asamblare la nivel mondial, deoarece încearcă să-şi sporească profiturile prin a se diminua, a raportat miercuri Reuters.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici