Noi prototipuri Dacia Duster, surprinse în teste

După ce Dacia a livrat celor de la Petrom un lot de Dacia Duster pick-up, un fan ProMotor a surprins într-o parcare şi alte prototipuri pregătite de Dacia: de la pick-up-uri simple la o ambulanţă complet ieşită din comun.

2964 afișări
Imaginea articolului Noi prototipuri Dacia Duster, surprinse în teste

Noi prototipuri Dacia Duster, surprinse în teste (Imagine: Răzvan Lupică/Mediafax Foto)

Dacia Duster Pick-up era rezervată până acum doar celor de la Petrom, care au comandat peste 500 de exemplare din această variantă de caroserie pentru anul în curs.

Iată că avem imagini care demonstrează că Dacia testează prototipuri pentru un Duster pick-up sub sigla Renault, dar şi o ambulanţă cu o dotare cel puţin ieşită din comun: şenile pentru zăpadă.

Citeşte mai mute despre noile prototipuri de Dacia Duster pe www.promotor.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici