Noua gardă de la Apple. Cine-i va lua locul lui Tim Cook?

  • Tim Cook şi echipa sa managerială se apropie de pensionare
  • Apple vrea să facă tranziţia la noua conducere cât mai lină
  • Jeff Williams, actualul COO, este văzut ca înlocuitorul lui Tim Cook
637 afișări
Imaginea articolului Noua gardă de la Apple. Cine-i va lua locul lui Tim Cook?

Presa americană vorbeşte din ce în ce mai des despre noua generaţie de lideri de la Apple. Retragerea lui Tim Cook pare iminentă.

În fond, după ce ai făcut Apple cea mai valoroasă companie din lume şi ai intrat în clubul miliardarilor, ce ţi-ai mai putea dori?

Dar, ca orice companie serioasă, Apple a pus la punct un un plan de transfer de putere, în aşa fel încât tranziţia să fie cât mai lină.

Jeff Williams, actualul şef de operaţiuni este favoritul pentru a lua locul lui Tim Cook. Williams lucrează de câţiva ani deja cu Tim Cook şi supervizează operaţiunile la nivel global ale Apple. Este şi şeful diviziei Apple Watch. E văzut ca un fel de Tim Cook al lui Tim Cook. Cei doi seamănă nu numai ca structură, dar şi fizic. Ceea ce înseamnă că viitorul şef Apple nu va fi un vizionar de tipul Steve Jobs, ci mai degrabă un om pragmatic de tipul lui Cook.

Jeff Williams, totuşi, a dat dovadă şi de viziune, până la urmă el este cel care a insistat ca Apple Watch să intre în zona aplicaţiilor pentru sănătate. Iar într-un interviu recent a demonstrat că nu este doar un om al cifrelor.

„Avem o responsabilitate faţă de acţionari, suntem foarte conştienţi de asta, ne concentrăm pe realizarea unor produse care să bucure, lăsând banii de-o parte. Cred că am petrecut prea mult timp gândindu-ne la cifre, preferăm să ne gândim cum să facem produse mai bune”, spune Jeff Willianm, COO Apple.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici