Noul Nokia 3310, lansat oficial: Cum arată noua variantă a celui mai iubit telefon din toate timpurile

Nokia a lansat oficial noul 3310, varianta îmbunătăţită şi modernizată a unuia dintre cele mai iubite şi mai apreciate telefoane din istorie, la 17 ani de la crearea lui.

12247 afișări
Imaginea articolului Noul Nokia 3310, lansat oficial: Cum arată noua variantă a celui mai iubit telefon din toate timpurile

FOTO, VIDEO Noul Nokia 3310, lansat oficial: Cum arată noua variantă a celui mai iubit telefon din toate timpurile

Telefonul a fost apreciat pentru forma şi receptorul său original. Mai mult de 126 de milioane de exemplare au fost produse înainte de a opri producţia lui în 2005. 

Modelul remodernizat al telefonului va fi vândul sub licenţa Finnish start-up-ului HMD Global, care a relansat mai multe tipuri de Nokia consacrate în varianta Android smartphone. Unul dintre experţi consideră că este o bună metodă de a relansa brandul Nokia.

"Modelul 3310 a fost primul mobil vândut în masă, iar el aduce o masivă cantitate de nostalgie şi afecţiune", a comentat Ben Wood de la CCS Insight.

Noul model are în plus faţă de predecesorul o cameră foto de 2MP, cu blitz cu LED, radio FM şi o baterie detaşabilă Li-Ion de 1200 de mAh.

Telefonul vine, de asemenea, cu un display TFT de 2,4 inci, color, spre deosebire de fostul model. De asemenea, sunetele de alertă sunt Mp3 polifonice, spre deosebire de tonurile ”iconice” ale primului 3310.

Telefonul vine în patru variante de culoare: Roşu Cald, Albastru închis, Galben şi Gri.

Telefonul, lansat original în 2000, şi în multe feluri fiind unul dintre pionierii erei telefoanelor mobile, va fi vândut drept o modalitate de a avea baterie extrem de bună, într-o carcasă aproape indestructibilă.

HMD spune că bateria telefonului rezistă mai mult de 22 de ore de convorbiri. De altfel, telefonul va veni cu o nouă versiune a clasicului joc Snake preinstalat. 

Noua încarnare a vechiului 3310 va fi vândut pentru numai 59 de euro, aşa că probabil va fi prezentat ca un al doilea telefon pentru nostalgicii care îşi amintesc când l-au cumpărat prima dată.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici