Noul preşedinte al Agenţiei Domeniilor Statului este Nicolae Giugea

Postul de preşedinte al Agenţiei Domeniilor Statului (ADS) a fost preluat, la 1 martie, de Nicolae Giugea, fost prefect al judeţului Dolj în perioada 2005-2007, potrivit datelor ADS.

242 afișări
Imaginea articolului Noul preşedinte al Agenţiei Domeniilor Statului este Nicolae Giugea

Noul preşedinte al Agenţiei Domeniilor Statului este Nicolae Giugea (Imagine: Darius Mitrache/Mediafax Foto)

Giugea a fost numit prin ordinul al ministrului Agriculturii, Ilie Sârbu, la finele lunii februarie.

Anterior, funcţia de preşedinte al ADS a fost ocupată de Tanczos Barna.

El a fost preşedinte al agenţiei în perioada 2005-2007, după care a fost numit secretar de stat la Ministerul Transporturilor, conducerea ADS fiind preluată, în mai 2007, de Daniel Drăgan.

După eliberarea din funcţia de secretar de stat de la Transporturi, la începutul acestui an, Barna s-a întors la conducerea ADS, până la numirea noului preşedinte.

Agenţia Domeniilor Statului funcţionează în subordinea MInisterului Agriculturii şi se ocupă cu privatizarea societăţilor comerciale agricole şi concesionarea terenurilor agricole proprietate publică şi privată a statului, administrate de aceste societăţi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici