Numărul record de americani care călătoresc cu avionul, duminica, după Thanksgiving

Aproape 2,9 milioane de americani călătoresc cu avionul în Statele Unite, pe 26 noiembrie, în duminica după Sărbătoarea Recunoştinţei (Thanksgiving); aceasta fiind una dintre cele mai aglomerate zile pentru câteva companii aeriene, potrivit publicaţiei Quartz.

116 afișări
Imaginea articolului Numărul record de americani care călătoresc cu avionul, duminica, după Thanksgiving

Numărul record de americani care călătoresc cu avionul, duminica, după Thanksgiving

Doar trei din cele şase mari companii aeriene susţin că duminica după Thanksgiving este cea mai ocupată zi din preajma sărbătorilor. Pentru companiile aeriene United, Alaska şi Allegiant, aceasta este cea mai aglomerată zi. În schimb, American, Delta şi Southwest au cele mai aglomerate zile în timpul verii.

Thanksgiving este sărbătorită în Statele Unite în ultima zi de joi a lunii noiembrie.

Şcolile, instituţiile guvernamentale, librăriile, oficiile poştale şi o serie de magazine sunt închise, în mod obişnuit, de Thanksgiving.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici