O companie pregăteşte primul telefon care se va încărca cu adevărat wireless, de la distanţă prin unde radio

Încărcarea wireless este acum implementată în majoritatea smartphone-urilor de top, însă acestea încă au nevoie să fie plasate pe un încărcător pentru a putea fi alimentate, transmite Go4it.

2276 afișări
Imaginea articolului O companie pregăteşte primul telefon care se va încărca cu adevărat wireless, de la distanţă prin unde radio

O companie pregăteşte primul telefon care se va încărca cu adevărat wireless, de la distanţă prin unde radio

Un nou parteneriat între producătorul chinez Vivo şi start-up-ul american Energous sugerează că foarte curând vom vedea pe piaţă smartphone-uri care se pot încărca cu adevărat „wireless”, indiferent dacă telefonul se află pe masă, în buzunar sau în mâna utilizatorului.

Energous a anunţat tehnologia sa de încărcare „true wireless” WattUp încă din 2017, sugerând că poate alimenta dispozitive pe o rază de 5 metri de la încărcătorul conectat la priză cu putere de până la 20 W. Multe smartphone-uri din prezent nici măcar nu au încărcare pe fir la 20 W, în timp ce singurul producător cu încărcare rapidă wireless Qi la această putere este Xiaomi Mi 9, lansat de curând.

Citeşte continuarea...

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici