O firmă din Sibiu va livra ANCOM pentru 2,4 mil.lei o platformă de măsurare a calităţii internetului

Firma Industrial Software Sibiu va furniza autorităţii de reglementare în comunicaţii, ANCOM, o platformă informatică destinată măsurării calităţii serviciului de acces la internet, valoarea contractului fiind de 2,4 milioane de lei, cu TVA inclusă.

643 afișări
Imaginea articolului O firmă din Sibiu va livra ANCOM pentru 2,4 mil.lei o platformă de măsurare a calităţii internetului

O firmă din Sibiu va livra ANCOM pentru 2,4 mil.lei o platformă de măsurare a calităţii internetului (Imagine: Shutterstock)

Prin anunţul de participare, ANCOM a estimat valoarea contractului la 2,7 milioane de lei, cu TVA.

Alături de Industrial Software Sibiu, la licitaţie s-au mai înscris Holisun SRL Baia Mare şi Power Net Consulting SRL Bucureşti.

Cu o durată de 6 luni, contractul presupune furnizarea şi implementarea unei platforme informatice pentru măsurarea calităţii serviciului de acces la internet, prin livrarea de echipamente hardware şi software şi prestarea serviciilor aferente, se menţionează în anunţul de atribuire publicat pe www.e-licitatie.ro.

Finanţarea va fi asigurată din surse proprii ale ANCOM.

Înfiinţată în 1998, Industrial Software Sibiu este o firma cu capital românesc care furnizează aplicaţii software la comandă. Cu afaceri de 11,9 milioane de lei în 2012, acţionarii firmei sunt Cristian Ioan Domşa - 95%, Mircea Greavu - 2,5% şi Adrian Corabian - 2,5%.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici