O marcă de ceasuri pentru tineri intră oficial pe piaţa din România

Marca japoneză de ceasuri William S intră oficial pe piaţa din România. Din portofoliu fac parte 30 de modele, care ţintesc tinerii.

575 afișări
Imaginea articolului O marcă de ceasuri pentru tineri intră oficial pe piaţa din România

O marcă de ceasuri pentru tineri intră oficial pe piaţa din România

„Am adus în România ceasurile William S din dorinţa de a le oferi clienţilor noştri mai multe modele de ceasuri fashion şi casual, segmente unde, până acum, nu aveam o ofertă suficient de bogată pentru a veni în întâmpinarea cerinţelor de diversitate şi versatilitate ale acestora”, a declarat Dragoş Diaconu, directorul executiv al WatchShop.ro, compania care aduce, în exclusivitate, marca. 

Ceasurile William S sunt disponibile în 30 de modele, derivate din două modele-ancoră, la care variază culoarea/materialul carcasei, al curelei şi al cadranului. Ceasurile sunt disponibile în trei culori de cadran, şapte culori de curea/brăţară şi trei tipuri de culori/brăţară: piele, material textil şi brăţară din oţel inoxidabil.

Modelele William S sunt disponibile la un preţ standard de 499 de lei. La interior, dispun de un mecanism japonez de Miyota.

Carcasa este din oţel inoxidabil sau oţel inoxidabil placat PVD (Depunere Fizică de Vapori care formează un înveliş durabil), iar geamul care acoperă cadranul este din cristal mineral.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici