O misiune a FMI vizitează România în următoarele două săptămâni / Motivul vizitei

O misiune a Fondului Monetar Internaţional condusă de Jaewoo Lee începe luni o vizită de două săptămâni la Bucureşti, pentru o analiză asupra evoluţiei economiei locale.

557 afișări
Imaginea articolului O misiune a FMI vizitează România în următoarele două săptămâni / Motivul vizitei

O misiune a FMI vizitează România în următoarele două săptămâni / Motivul vizitei

Misiunea FMI se va întâlni cu oficiali ai Ministerului Finanţelor Publice, ai BNR şi cu alte agenţii guvernamentale, precum şi cu reprezentanţi din sectorul privat şi organizaţii neguvernamentale, spune Alejandro Hajdenberg, reprezentatul FMI pentru România şi Bulgaria.

FMI estimează o creştere economică de 3,1% pentru acest an şi o inflaţie de 3,3%.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici