O nouă sală polivalentă ar putea fi construită în Bucureşti

Compania Naţională de Investiţii (CNI), aflată sub autoritatea Ministerului Dezvoltării Regionale şi Turismului (MDRT), vrea să contracteze lucrări de proiectare şi construcţie a unei săli polivalente de 20.000 de locuri în Bucureşti, proiect estimat la 50 milioane euro, fără TVA.

1086 afișări
Imaginea articolului O nouă sală polivalentă ar putea fi construită în Bucureşti

O nouă sală polivalentă ar putea fi construită în Bucureşti (Imagine: www.salapolivalenta.ro)

Data prevăzută pentru începerea procedurilor de adjudecare este 1 iulie, iar contractul va dura 30 de luni de la data atribuirii, conform unui anunţ de intenţie al CNI.

Proiectul va fi finanţat de la bugetul de stat, prin cel al MDRT, şi alte surse legal constituite.

Contactaţi de MEDIAFAX, reprezentanţii ministerului au declarat că proiectul ar putea fi dezvoltat în sectorul 2 al Capitalei.

MDRT şi-a propus să construiască 30 de săli polivalente prin CNI, în perioada 2011-2016, valoarea estimată a investiţiior totalizând peste 1,3 miliarde de lei (aproximativ 320 milioane de euro), potrivit unui proiect de hotărâre de Guvern iniţiat de instituţie.

CNI a fost înfiinţată în 2001 şi execută programe de interes public sau social în domeniul construcţiilor, în conformitate cu strategia MDRT. Principalii beneficiari ai acestor programe sunt autorităţile publice locale.

Programele CNI vizează construcţia de săli de sport, consolidarea si reabilitarea sălilor de sport construite înainte de anul 2000, construirea de bazine de înot şi de patinoare artificiale precum şi construirea şi reabilitarea de aşezăminte culturale. În perioada 2001-2010, CNI a finalizat aproximativ 1.000 de obiective, incluse în 11 programe de investiţii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici