O nouă zi de proteste ale angajaţilor Fiscului care îi cer premierului să blocheze reducerea posturilor vacante

Biroul Executiv al Federaţiei Naţionale a Sindicatelor din Finanţe (FNSF) i-a solicitat premierului României, Viorica Dăncilă, amânarea luării deciziei privind reducerea posturilor vacante din cadrul Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală (ANAF), conform unui comunicat de presă transmis joi.

1564 afișări
Imaginea articolului O nouă zi de proteste ale angajaţilor Fiscului care îi cer premierului să blocheze reducerea posturilor vacante

O nouă zi de proteste ale angajaţilor Fiscului care îi cer premierului să blocheze reducerea posturilor vacante

FNSF susţine că a făcut această solicitare având în vedere situaţia tensionată existentă în rândul angajaţilor Fiscului, care protestează la nivel naţional pentru a treia zi consecutiv.

„De asemenea, am solicitat alocarea unui timp suficient pentru a face o analiză corectă privind: numărul necesar de personal în cazul reorganizării, numărul persoanelor care urmează să iasă din sistem în perioada următoare, modernizarea sistemului informatic etc. Atragem atenţia încă o dată asupra faptului că luarea unei astfel de măsuri, fără o analiză a impactului pe care această decizie imediată o poate avea, poate provoca perturbări ale activităţii în sistem, cu consecinţe grave pentru colectarea veniturilor la bugetul statului”, au subliniat reprezentanţii Federaţiei, în comunicatul de presă citat.

FNSF este afiliată la Alianţa Naţională a Sindicatelor Bugetarilor „Sed Lex”.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici