Oajdea strânge semnături pentru o Comisie privind privatizarea Petrom şi preţurile carburanţilor

Deputatul PDL Daniel Oajdea a strâns semnături, miercuri, în timpul dezbaterii moţiunii de cenzură din Parlament, pentru înfiinţarea la Camerea Deputaţilor a unei comisii speciale de anchetă privind privatizarea Petrom şi stoparea preţurilor la carburanţi.

53 afișări
Imaginea articolului Oajdea strânge semnături pentru o Comisie privind privatizarea Petrom şi preţurile carburanţilor

Oajdea strânge semnături pentru o Comisie privind privatizarea Petrom şi preţurile carburanţilor (Imagine: Liviu Chirica/Mediafax Foto)

Oajdea a precizat pentru MEDIAFAX că a strâns 54 de semnături pentru înfiinţarea unei astfel de comisii speciale de la diferite formaţiuni politice, numărul minim de semnături necesare pentru constituirea unei comisii speciale de anchetă fiind de 50.

"Strângeam semnături pentru înfiinţarea unei comisii speciale de anchetă a Camerei Deputaţilor privind privatizarea Petrom şi stoparea preţurilor la carburanţi", a explicat Daniel Oajdea.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici