Ofensiva Samsung. Sud-coreenii deschid 1.400 de magazine în SUA până la sfârşitul lunii iunie

Grupul sud-coreean Samsung va deschide până la sfârşitul lunii iunie 1.400 de magazine mici în Statele Unite, în cadrul reţelei retailerului Best Buys.

224 afișări
Imaginea articolului Ofensiva Samsung. Sud-coreenii deschid 1.400 de magazine în SUA până la sfârşitul lunii iunie

Samsung va deschide 1.400 de magazine în SUA până la sfârşitul lunii iunie (Imagine: AFP / MediafaxFoto)

Magazinele, numite Samsung Experience Shop, vor avea la vânzare smartphone-uri, tablete, camere, televizoare şi accesorii, dar vor asigura şi servicii de suport pentru produse ale grupului, similar magazinelor Genius Bar ale Apple, potrivit cotidianului New York Times.

Samsung este cel mai mare producător de smartphone-uri din lume, dar iPhone este încă lider la vânzări în Statele Unite.

Lansarea magazinelor nu este legată de concurenţa cu Apple, fiind mai degrabă necesară în perspectiva relaţiilor grupului cu clienţii, a afirmat vicepreşedintele Samsung Ketrina Dunagan.

Apple are o reţea de circa 400 de magazine mari la nivel global. Compania este prezentă, de asemenea, prin magazine mai mici în reţeaua Best Buy şi are parteneriate cu reţelele de retail, precum Walmart şi Target.

Alţi producători, precum HTC, Motorola şi Research In Motion, nu au o prezenţă semnificativă pe retail şi se bazează în principal pe operatorii telecom pentru vânzare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici