Oferte de vacanţă pentru "familişti": copiii au gratuitate sau reducere de 50%!

Anul 2010 a fost anul ofertelor speciale: programele prelungite de early-booking, programele sociale de tipul “o săptămână la mare”, zilele gratuite pentru pachetele mai lungi. Astfel că operatorii de turism nu puteau trece cu vederea ofertele pentru familii. Indiferent că ţintiţi un parc de distracţii cum este, de pildă, Disneyland, sau vreţi să vă relaxaţi într-un resort de cinci stele cu regim all-inclusive, cei mici au în acest an gratuitate sau discount de 50% pentru sejurul ales.

43 afișări
Imaginea articolului Oferte de vacanţă pentru "familişti": copiii au gratuitate sau reducere de 50%!

Oferte de vacanţă pentru "familişti": copiii au gratuitate sau reducere de 50%! (Imagine: Lucian Muntean/Mediafax Foto)

Dacă alegeţi Bulgaria destinaţia dumneavoastră de vacanţă în familie, trebuie să ştiţi că preţurile pentru hotelurile de cinci stele sunt de 400-500 de euro/persoană în plin sezon estival, adică lunile iulie-august. La hotelurile de patru stele, cu regim all-inclusive, tarifele scad şi pot ajunge şi la 350 de euro/persoană pentru şapte nopţi de cazare.

Citeşte mai multe despre ofertele de vacanţă pentru familii pe www.incont.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici