Omul care a adus Fornetti în România a murit

Directorul general al companiei Fornetti România şi consul onorific al Ungariei la Timişoara, Zoltan Panczel, a decedat, în noaptea de duminică spre luni, potrivit unui comunicat al companiei.

499 afișări
Imaginea articolului Omul care a adus Fornetti în România a murit

Zoltan Panczel (Imagine: Cristina Nichitus/Mediafax Foto)

"Cu foarte mare tristeţe şi amărăciune, anunţăm că directorul general al companiei Fornetti România, domnul doctor Panczel Zoltan Tibor, a încetat din viaţă", se arată în comunicatul companiei.

Potrivit unor surse medicale, directorul general al Fornetti România a suferit un infarct miocardic, el fiind supus, de-a lungul timpului, la patru operaţii pe cord.

Zoltan Panczel s-a născut la Satu Mare, în 31 mai 1959. În perioada 1979-1985 a urmat cursurile Universităţii Politehnica Timişoara, Facultatea de Construcţii, iar între 1989 şi 2003 ale Facultăţii de Management a Universităţii "Mihai Eminescu" din Timişoara. În anul 2009 a obţinut doctoratul la Budapesta, cu teza "Managementul sistemelor de franciză".

Între anii 2001-2009 a fost director general al Fornetti România. În anul 2009 a fost numit consul onorific al Ungariei la Timişoara, iar în anul 2012 a revenit la conducerea companiei Fornetti România, ca director general.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici