OnePlus 6T: A fost lansat unul dintre cele mai aşteptate vârfuri de gamă accesibile. Noul smartphone vine cu câteva surprize

OnePlus 6T a fost în sfârşit anunţat în mod oficial în cadrul unui eveniment care a avut loc ieri seară în New York.

2951 afișări
Imaginea articolului OnePlus 6T: A fost lansat unul dintre cele mai aşteptate vârfuri de gamă accesibile. Noul smartphone vine cu câteva surprize

OnePlus 6T: A fost lansat vârfului de gamă accesibil al companiei chineze

Compania chineză nu a venit cu noutăţi multe faţă de ceea ce ştiam deja din imaginile şi informaţiile ajunse pe căi neoficiale pe internet în ultimele câteva săptămâni, însă acest lucru nu este obligatoriu ceva rău, întrucât avem de a face cu un upgrade foarte interesant faţă de modelele din trecut ale companiei, în principal pe partea de design şi funcţionalitate, nu obligatoriu performanţă.

OnePlus 6T - caracteristici tehnice

Noul OnePlus 6T este bazat pe aceeaşi platformă hardware precum predecesorul său lansat în luna mai, OnePlus 6. Acesta vine cu acelaşi chipset Snapdragon 845, tot în variante cu 6 sau 8 GB memorie RAM, însă acum cu doar două opţiuni de stocare. Varianta de 64 GB a dispărut, modelul de bază fiind acum echipat cu 128 GB, în timp ce modelul superior vine cu 256 GB. Există şi un model intermediar cu 8 GB RAM şi 128 GB stocare pentru cei care vor să economisească nişte bani.

Ecranul a fost din nou crescut, de data aceasta la o diagonală de 6,41”, în timp ce rezoluţia Full HD+ a primit câţiva pixeli în plus (2.340 x 1.080 pixeli pe format 19,5:9). Acesta beneficiază în continuare de un panou AMOLED şi vine echipat cu un notch mai elegant, în partea de sus, în formă de picătură de apă, unde găsim camera foto, iar deasupra între display şi rama metalică există un difuzor pentru apeluri.

Acesta este primul smartphone OnePlus cu senzor de amprentă în display şi al doilea model „mainstream”, care vine oficial în Europa, care beneficiază de această tehnologie, primul fiind Huawei Mate 20 Pro. Modelele chinezeşti precum Vivo încă nu au fost lansate oficial la noi.

Citeşte continuarea...

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici