Operaţiune de amploare în Parcul Naţional Călimani: Poliţiştii au confiscat peste 900 de mc de lemne şi au dat amenzi uriaşe | VIDEO

Poliţiştii Direcţiei de Investigare a Criminalităţii Economice au confiscat, din Parcul Naţional Călimani, peste 900 de mc de lemne pentru care au dat 52 de amenzi în valoare de 150.000 de lei, în urma unei acţiuni de verificare a legalităţii operaţiunilor de exploatare forestieră.

2290 afișări
Imaginea articolului Operaţiune de amploare în Parcul Naţional Călimani: Poliţiştii au confiscat peste 900 de mc de lemne şi au dat amenzi uriaşe | VIDEO

Verificări în Parcul Naţional Călimani: Poliţiştii au confiscat peste 900 de mc de lemne | VIDEO

Potrivit Inspectoratului General al Poliţiei Române, polişiştii Direcţiei de Investigare a Criminalităţii Economice au organizat, în perioada 25-27 aprilie, o amplă acţiune, în judeţele Mureş, Suceava şi Bistriţa-Năsăud, pentru a verifica legalitatea operaţiunilor de exploatare forestieră din Parcul Naţional Călimani.

În urma verificărilor, au fost confiscaţi peste 900 de mc. de material lemnos şi au fost aplicate 52 de sancţiuni contravenţionale în valoare de 150.000 de lei.

De asemenea, au fost verificate 166 de autovehicule ce transportau material lemnos şi opt depozite, mai precizează IGPR.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici