Operaţiune de deszăpezire pe Transfăgărăşan

  • Mai multe utilaje ale societăţilor de drumuri şi poduri din Bucureşti, Piteşti şi Sibiu participă la operaţiunea de deszăpezire a Transfăgărăşanului.
  • Şoseaua este închisă din toamna anului trecut.
3499 afișări
Imaginea articolului Operaţiune de deszăpezire pe Transfăgărăşan

Sursa foto: Mediafaxfoto

Utilajele mută zăpada de pe şosea. În unele sectoare stratul de zăpadă are câţiva metri înălţime.

„DRDP Bucureşti, SDN Piteşti ajută la procesul de deszăpezire de pe DN 7C - Transfăgărăşan, sprijinind colegii de la SDN Sibiu Bâlea Lac”, au anunţat reprezentanţii CNAIR pe Facebook.

Recent, utilajele au deszăpezit şi Transalpina, cea mai înaltă şosea din România. Totuşi, circulaţia este permisă doar pe parcursul zilei.

„În data de 16.06.2021 ora 13.00 a fost redeschis traficul rutier pe Dn7A (Transalpina) între localităţile Voineasa – Ranca , între orele 07.00-21.00, pentru autovehiculele cu masă maximă autorizată mai mică de 3.5t. Între orele 21.00-07.00 traficul rutier este închis”, au anunţat reprezentanţii IPJ Vâlcea.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici