Orange pregăteşte lansarea stick-ului Orange TV pe piaţa de televiziune din România

Orange pregăteşte lansarea pe piaţa TV din România a stick-ului Orange TV, un dispozitiv care conectează televizorul la smartphone şi tabletă, pentru a le permite utilizatorilor să urmărească pe ecran mare filme, seriale, emisiuni şi canale TV folosind dispozitivele mobile ca telecomandă.

477 afișări
Imaginea articolului Orange pregăteşte lansarea stick-ului Orange TV pe piaţa de televiziune din România

Orange pregăteşte lansarea stick-ului Orange TV pe piaţa de televiziune din România (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Stick-ul Orange TV continuă tradiţia pe care am început-o când am lansat serviciul de televiziune ca unul multi-ecran. Este un produs inovator, care răspunde nevoii iubitorilor de televiziune de a avea libertate totală pentru a urmări conţinut TV şi flexibilitate în alegerea ecranului. Faptul că România este prima ţară a grupului nostru în care lansăm produsul ne onorează şi demonstrează încă o dată importanţa pe care o acordăm dezvoltării continue a serviciului Orange TV", a declarat Julien Ducarroz, Chief Commercial Officer la Orange România, într-un comunicat remis MEDIAFAX.

Stick-ul Orange TV va putea fi utilizat atât de abonaţii serviciului Orange TV prin satelit, cât şi de cei care urmăresc Orange TV pe dispozitivele mobile. Ei vor putea vedea pe televizor conţinutul din aplicaţia Orange TV Go, precum şi fotografii, melodii şi clipuri video personale salvate pe smartphone şi tabletă, indiferent că se află acasă sau în deplasare.

Cu o greutate de 31 de grame şi dimensiuni de 86,5 x 28 x 13 milimetri, stick-ul Orange TV este portabil şi poate fi folosit oriunde pe teritoriul României. De exemplu, fanii serialelor "Anatomia lui Grey" sau "Agents of S.H.I.E.L.D.", disponibile în Orange TV Go la secţiunea Movie Go, vor putea urmări pe ecran mare cele mai noi episoade în maximum 48 de ore de la premiera în Statele Unite, chiar şi când pleacă în weekend sau în vacanţă.

Potrivit comunicatului, stick-ul Orange TV este în teste, iar o sută de clienţi Orange au fost invitaţi să îl testeze, iar feedbackul lor va ajuta la ultimele verificări înainte de introducerea lui în oferta comercială. Nu este prima dată când Orange îi implică pe clienţi în testarea produselor sale, pentru a se asigura că ele răspund diferitelor nevoi sau situaţii de utilizare. Metoda a fost folosită şi înainte de lansarea serviciului Orange TV, în 2012.

Totodată, vizitatorii Mobile World Congress, care se desfăşoară la Barcelona în perioada 2 - 5 martie, pot testa stick-ul Orange TV la standul grupului Orange, potrivit aceluiaşi comunicat.

Pentru a folosi stick-ul Orange TV, clienţii au nevoie de un smartphone sau o tabletă cu sistem de operare Android sau iOs, un televizor cu port HDMI şi o conexiune Wi-Fi securizată. Cu ajutorul aplicaţiilor "Orange TV Go" şi "stick Orange TV", smartphone-ul sau tableta se transformă în telecomandă, iar conţinutul mobil va rula direct pe televizor.

Orange TV este serviciul de televiziune deţinut de Orange România, prin care clienţii pot urmări cu un singur abonament televiziuni, filme, seriale şi emisiuni pe dispozitive multiple: televizor, smartphone, tabletă şi laptop sau desktop. Serviciul este transmis prin satelit direct pe televizor şi prin internet pe dispozitivele mobile, astfel încât utilizatorii Orange TV au acces la un portofoliu bogat de conţinut TV oricând şi oriunde.

La finalul anului trecut, Orange TV avea peste 157.000 de abonaţi. Tot până atunci, aplicaţia Orange TV Go, prin care clienţii pot urmări în mişcare până la 78 de televiziuni, filme şi seriale pe smartphone şi tabletă, a fost descărcată de peste 1.100.000 de ori.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici