(P) Cel mai bun operator de pariuri online din Estul Europei a fost desemnat la Budapesta

La CEEGC - Central and Eastern European Gaming Conference a fost desemnat “Cel mai bun operator in pariuri sportive online” din Europa de Est care a avut loc la Budapesta in cursul zilei de marti 20 Septembrie 2016.

2352 afișări
Imaginea articolului  (P) Cel mai bun operator de pariuri online din Estul Europei a fost desemnat la Budapesta

Cel mai bun operator de pariuri online din Estul Europei a fost desemnat la Budapesta (P)

NetBet, operatorul care a primit premiul, este o companie care are o istorie de peste 10 ani pe aceasta piata si are licente de operare in tari precum Franta , Anglia , Spania, Italia, Belgia si Malta adresandu-se jucatorilor din pietele reglementate. Romania este prima piata din Estul Europei unde compania a obtinut o licenta de operare alaturi de alte companii prestigioase la nivel global si operatori locali. Acest titlu confirma extraordinara dinamica a companiei pe aceasta noua piata unde partenerul de imagine este echipa de fotbal Steaua Bucuresti care poarta logo-ul NetBet pe spatele tricourilor in meciurile din Liga 1 si Cupa Romaniei.

La eveniment au participat actori din piata jocurilor de noroc central si est-europeana: operatori, autoritati de reglementare din toate tarile din regiune, furnizori de software, investitori, consultanti si jurnalisti.

Trofeul este important nu numai pentru NetBet ci si pentru dinamica pietei romanesti. Pariurile sportive sunt de departe cea mai consistenta verticala a gamblingului global, si cu acest trofeu NetBet Romania isi marcheaza un teritoriu semnificativ pe harta lumii, punand Romania in topul centrului si estului Europei in acest domeniu.

NetBet nu este la prima recunoastere a sa. Anul trecut in decembrie, operatorul a primit titlul de "Cel mai bun site in relatia cu clientii", la Gala Premiilor Industriei de Gambling, organizata de publicatia Casino Life & Business Magazine. Asa cum e si natural, a fost doar o chestiune de timp pana cand o relatie buna cu clientii sa se fructifice in titlul de cel mai bun operator in pariuri sportive.

Romania a avut o prezenta substantiala si remarcabila la cea mai importanta conferinta anuala a gamblingului est si central european, impunandu-se ca o voce internationala sonora in acest domeniu atat de disputat. In cadrul festivitatii de acordare a premiilor, s-au mai oferit distinctii si pentru cel mai bun operator de cazino, cel mai bun furnizor de plati, cel mai bun furnizor de solutii pentru pariuri, cel mai bun furnizor de solutii pentru cazino si alte premii relevante pentru aceasta industrie.

Piata jocurilor de noroc din Romania este intr-o ascensiune semnificativa in ultima perioada. Conform unui raport al autoritatilor in domeniu, taxele colectate la bugetul de stat din jocuri de noroc au insumat anul trecut 269 milioane de EURO, in crestere cu 71,3% fata de anul precedent.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici