(P) De Crăciun, alege energia care te inspiră

Sărbătorile acestea, E.ON Flash te îndeamnă să alegi energia care te inspiră pentru a face cele mai frumoase cadouri celor dragi. Furnizorul de electricitate şi gaze naturale 100% digital îţi dăruieşte un bonus de până la 300 de lei pentru ca tu să îl transformi în darurile perfecte.

663 afișări
Imaginea articolului (P) De Crăciun, alege energia care te inspiră

De Crăciun, alege energia care te inspiră

Bonusul va fi acordat la achiziţionarea unuia dintre produsele 24 Egal incluse în oferta de Crăciun: 24 Egal Electricitate şi 24 Egal Gaz şi Electricitate. Valoarea acestuia este de 150 lei pentru un contract de electricitate şi de 300 lei pentru un contract de gaz şi electricitate. Bonusul va fi transferat prin virament, direct în contul bancar al clientului, după emiterea primei facturi.

Oferta este valabilă în perioada 11-31 decembrie 2017, iar contractele se încheie pentru o perioadă de doi ani, cu posibilitatea de prelungire la expirarea termenului.  În plus, pentru toate produsele din oferta de Crăciun, E.ON Flash oferă preţ fix de furnizare garantat 2 ani.

Produsele 24 Egal permit plăţi egale lună de lună, indiferent că este vară sau iarnă şi oferă predictibilitate în costuri pentru o administrare cât mai eficientă a cheltuielilor cu energia.

E.ON Flash propune 1000 de contracte de electricitate si 1000 de contracte duale, de gaz şi electricitate, oferindu-le clienţilor cel mai simplu proces de contractare şi schimbare furnizor, 100% online, gratuit, fără cozi, cu minimul de documente necesare, fără intervenţii la instalaţii sau întreruperi în furnizarea de energie. Magia Crăciunului e.ON!

Despre E.ON Flash

E.ON Flash, parte a grupului E.ON, este un furnizor nou de energie pe piaţa românească, dezvoltat pentru a oferi produse şi servicii 100% online pe platforma eonflash.ro, consumatorilor care doresc să îşi schimbe furnizorul de gaze naturale şi electricitate, în contextul liberalizării pieţei de profil.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici