(P) Evenimentul Anului pe Piaţa de Capital din România

În onoarea Jocurilor Olimpice de vară din 2016, Admiral Markets lansează o competiţie de tranzacţionare la bursă cu premii totale în valoare de 20.160 RON, dedicată atât publicului cât şi comunităţii de traderi şi investitori.

2556 afișări
Imaginea articolului (P) Evenimentul Anului pe Piaţa de Capital din România

Evenimentul Anului pe Piaţa de Capital din România

Cei 3 medaliaţi vor fi premiaţi la Gala Forbes 500 Business Awards, iar campionul va fi prezentat în ediţia dedicată Forbes România, pe site-urile www.forbes.ro şi www.admiralmarkets.ro.
 

Forbes România este partener media, iar Ionuţ Iftimoaie ambasador al competiţiei TRANZACŢIONEAZĂ CA UN OLIMPIC, ce se va desfăşura în luna August.

Competiţia are o regulă simplă: cel mai bun randament procentual câştigă. Tot ce trebuie să faci este să deschizi un cont real Admiral.Markets pe parcursul lunii Iulie şi să intri în competiţia pentru 20.160 RON şi medalia de campion.

Cum să tranzacţionezi ca un Olimpic?

“Aş putea face asta. Puţină practică şi dorinţa de a reuşi mi-ar deschide calea spre succes.” Este probabil gândul comun al sportivilor care urmăresc Jocurile Olimpice din faţa monitoarelor, dar şi al traderilor şi investitorilor ce au în faţă graficele preţurilor. Fie că vorbim despre un sport olimpic sau tranzacţionare, calea spre succes ar putea fi pavată cu intenţii bune, dar intenţia nu poate înlocui ştiinţa şi atitudinea corespunzătoare. Iată câteva sfaturi:


Ionuţ Iftimoaie, ambasador al competiţiei

Succesul este un proces, nu o destinaţie. Întreabă orice sportiv de ce are nevoie pentru a reuşi şi vei auzi aceeaşi mantra: perseverenţă. Trebuie să înveţi cum să ajungi acolo. Sunt o mulţime de oameni care încearcă şi renunţă pe parcurs’, afirmă Ionut Iftimoaie comparând sportul cu tranzacţionarea la bursă.

‘Succesul vine pentru cei cu sprijin redus din afară, dar cu multă încredere de sine. Sunt mulţi oameni acolo care îţi vor spune că şansele sunt împotriva ta. Din fericire, cei care reuşesc în viaţă practică o ascultare selectivă: nu lăsa niciodată pe cineva să-ţi afecteze încrederea şi să te facă să simţi că nu meriţi să reuşeşti. Nu asculta când alţii îţi oferă o listă lungă de motive pentru care nu ai încerca. Tot ceea ce contează este vocea din interiorul tău. Lasă-i pe alţii să eşueze înainte să încerce. Vei primi eşecul ca pe un rezultat al faptului că nu ai încercat’, adaugă Ionuţ Iftimoaie, ambasador al competiţiei ‘Tranzacţionează ca un Olimpic’.

Dr. Steve Peters, psihiatru renumit

Succesul poate fi obţinut dacă viaţa personală  este la locul ei, iar stima de sine şi încrederea la un nivel ridicat. Optând pentru sănătatea emoţională şi dedicând timp dezvoltării personale, nu vei simţi doar o calitate mai bună a vieţii personale, dar şi îmbunătăţiri pe plan profesional’, spune Dr. Steve Peters, renumitul psihiatru care a lucrat cu echipele de fotbal şi ciclism ale Marii Britanii, FC Liverpool sau Ronnie O’Sullivan.

    

’Oamenii şi investitorii ar trebui să înţeleagă cum lucrează mintea lor şi să îşi dezvolte acele aptitudini pentru a-şi administra mintea în avantajul lor. Dacă alegem să ne angajăm mintea, apoi s-ar putea să avem nevoie de aptitudini specifice, dar când această maşină va funcţiona corect pentru a face ceea ce-i cerem să facă, reprezintă în opinia mea un factor crucial’, a explicat Dr. Peters în calitate de invitat special la Trading Show 2015.

Cristian Cochintu, country manager Admiral Markets

Dacă vrei să realizezi ceva valoros, atât în sport, cât şi în tranzacţionare, trebuie să depui efort, să aloci timp şi o anumită sumă de bani. Poti suferi de pe urma nesiguranţei, a frustrării şi a eşecului, fără să ai nicio garanţie a succesului’, afirmă Cristian Cochinţu, managerul companiei de brokeraj Admiral Markets, organizatoare a competiţiei.

 ’Conceptul este foarte simplu: plasezi o tranzacţie, pretul fluctuează şi fie ai dreptate, fie te inşeli. În timp ce asta facilitează tranzacţionarea online pe acţiuni şi indici bursieri, perechi valutare, metale sau mărfuri, o face şi de neuitat. Dacă nu acorzi atenţie sporită fiecărei decizii, piaţa iţi poate lua banii fără nicio remuşcare. Si pentru că tu eşti singurul care deţine controlul total al tranzacţiilor - adică decizi când şi unde vrei să cumperi sau să vinzi - nimeni nu poate fi blamat. Aşa că este în interesul tău să te pregăteşti, să ai o strategie şi răbdare, afirmă reprezentantul Admiral Markets.

Această competiţie de tranzacţionare online ar putea fi cea mai bună oportunitate pentru a realiza ceva valoros, lucrând atât cu bani, cât şi cu emoţii. Chiar dacă nu reuşeşti să ajungi pe podium, această experienţă îţi poate îmbunătăţi performanţele pe plan profesional. Succes! 

Contact şi detalii

Organizator: Admiral Markets

Adresa: str. Buzeşti, nr. 76-80, et. 9, Bucureşti

Email: info@admiralmarkets.ro
Tel: +40 21 315 15 13 sau +40 756 038 038 

Website: www.admiralmarkets.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici