(P) Zentiva N.V. iniţiază oferta publică de cumpărare a acţiunilor Zentiva S.A. (fosta Sicomed S.A. – Fabrica de Medicamente)

Zentiva N.V. iniţiază, în perioada 20.02.2018 – 05.04.2018, o ofertă publică de cumpărare în vederea achiziţionării tuturor acţiunilor societăţii Zentiva S.A. (fosta S.C. Sicomed S.A. – Fabrica de Medicamente) aflate în circulaţie şi care nu sunt deţinute de aceasta şi de persoanele cu care acţionează în mod concertat. Este vorba de un număr de 76.377.607 acţiuni, reprezentând 18,32% din capitalul social al societăţii.

204 afișări
Imaginea articolului (P) Zentiva N.V. iniţiază oferta publică de cumpărare a acţiunilor Zentiva S.A. (fosta Sicomed S.A. – Fabrica de Medicamente)

(P) Zentiva N.V. iniţiază oferta publică de cumpărare a acţiunilor Zentiva S.A. (fosta Sicomed S.A. – Fabrica de Medicamente)

Ofertant: Zentiva N.V., parte a grupului Sanofi
Emitent: Zentiva S.A.
Intermediarul ofertei: BRD – Groupe Société Générale S.A.

Preţ ofertă: 3,5 lei/acţiune
Perioada de ofertă: 20.02.2018 – 05.04.2018

Unde puteţi subscrie (solicita vânzarea acţiunilor)?
- Sediul BRD: Bd. Ion Mihalache nr. 1-7, Bucureşti
- Sucursala BRD Unirii: Bd. Mircea Vodă nr. 2, Bucureşti
- Sediul oricărui intermediar autorizat de Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF). Lista completă, pe oraşe, poate fi accesată la http://www.bvb.ro/Intermediaries/ListOfIntermediaries/GeneralIndex

Înainte de a subscrie, citeşte documentul de ofertă pe site-urile Zentiva S.A., BRD - Groupe Société Générale S.A. şi Bursa de Valori Bucureşti.

Informaţii suplimentare:
021.302.61.55

CALL CENTER DEDICAT
Luni-Vineri, 09.00 – 17.00

Viza de aprobare aplicată pe documentul de ofertă nu are valoare de garanţie şi nici nu
reprezintă o altă formă de apreciere a ASF cu privire la oportunitatea, avantajele sau dezavantajele,
profitul ori riscurile pe care le-ar putea prezenta tranzacţiile de încheiat prin acceptarea ofertei
publice obiect al deciziei de aprobare. Decizia de aprobare certifică numai regularitatea documentului
de ofertă în privinţa exigenţelor legii şi ale normelor adoptate în aplicarea acesteia. Această ofertă se
adresează numai acţionarilor Zentiva S.A., în conformitate cu reglementările în vigoare. Aprobat de Autoritatea de Supraveghere Financiară prin decizia nr. 224 din data 14.02.2018.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici