Video Pandemia schimbă definiţia normalităţii. Criza îi face pe oameni să se gândească la siguranţa job-ului mai mult decât la oferta salarială

  • Pandemia schimbă definiţia normalităţii, inclusiv pe piaţa muncii
  • După criză, siguranţa job-ului va fi o prioritate, spun specialiştii
  • Pentru cei care ne vom căuta un job, oferta salarială o să vină pe locul 2
4268 afișări

Pandemia schimbă definiţia normalităţii, inclusiv pe piaţa muncii. Specialiştii ne spun că dacă până acum oferta salarială era aproape cea mai importantă în decizia de a accepta un job nou, după pandemie, priorităţile noastre se vor schimba.

OANA BOLOTAN DATKI, manager companie consultanţă HR CTeam: Cred că piaţa muncii va avea un nou normal. La baza vor sta alte priorităţi ale candidaţilor. Pe primul loc va fi, securitatea job-ului, da? Indiferent de nivelul postului, indiferent de industrie. Şi atunci, lucrurile sau factorii pe care îi vor lua candidaţii în calcul, vor fi diferiţi. 

Până în acest moment, România are peste 200.000 de români care au rămas fără loc de muncă şi peste 1 milion care au intrat în şomaj tehnic.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici