Patriciu: Să "deschidem uşa" companiilor care pot construi un km de autostradă pe zi

România trebuie să-şi utilizeze resursele financiare pentru infrastructură, să invite companii de construcţii care au capacitatea de a construi un kilometru de autostradă pe zi şi să lase "barmanii, ospătarii şi recepţionerii să se ocupe de ale lor" a declarat omul de afaceri Dinu Patriciu.

104 afișări
Imaginea articolului Patriciu: Să "deschidem uşa" companiilor care pot construi un km de autostradă pe zi

Patriciu: Să "deschidem uşa" companiilor care pot construi un km de autostradă pe zi (Imagine: Liviu Adăscăliţei/Mediafax Foto)

"Există în această lume cel puţin 15 companii capabile să construiască cel puţin un kilometru de autostradă pe zi. Tehnologic, financiar, organizatoric. Să le deschim uşile şi să lăsăm barmanii, ospătarii şi recepţionerii să se ocupe de ale lor", a afirmat Patriciu la emisiunea "După 20 de ani", difuzată, duminică, de PRO TV.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici