Patriciu va lansa săptămâna viitoare lanţul de magazine Macro, prin rebranduirea miniMax

Omul de afaceri Dinu Patriciu va lansa săptămâna viitoare lanţul de magazine Macro, după ce a cumpărat şi a rebranduit sub acest nume reţeaua miniMax Discount, prima unitate urmând să fie deschisă la Braşov.

834 afișări
Imaginea articolului Patriciu va lansa săptămâna viitoare lanţul de magazine Macro, prin rebranduirea miniMax

Patriciu va lansa săptămâna viitoare lanţul de magazine Macro, prin rebranduirea miniMax (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

Patriciu a declarat în luna octombrie 2010 că miniMax Discount va avea un nou brand şi va fi repoziţionat, urmând să devină reţea de magazine tradiţionale. El anunţa atunci că în 2011 reţeaua va număra 150 de unităţi. În decembrie compania avea 44 de magazine.

Compania Mercadia Holland, controlată de Patriciu, deţine pachetele majoritare de acţiuni la Mic.ro Retail, Bet Cafe Arena şi iLearn.

În primul an de activitate, aprilie 2010-aprilie 2011, Mic.ro a deschis peste 460 de magazine, în 35 de localităţi. Compania vrea să inaugureze în acest an spaţii comerciale în alte 23 de oraşe.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici