#TrebuieSaRepornimBusinessul  Video Patronii hotelurilor închise i-au pus gând rău premierului şi îi cer demisia

  • 54% dintre hotelurile din ţară sunt pe litoral
  • Patronii hotelurilor de pe litoral vor să îi ceară premierului să demisioneze
  • Premierul crede că abia peste o lună sau două ar putea fi redeschise hotelurile
4861 afișări
Patronii hotelurilor de pe litoral cer rapid premierului să ia măsuri concrete pentru repornirea turismului. Sau să lase pe altcineva să facă acest lucru.
 
„Eu cred că este momentul acum, cineva să îşi dea demisia. Dacă dumnealor se cred depăşiţi la ora asta, aşteptăm o demisie”, a spus Nicolae Bucovală, Vicepreşedinte al Federaţiei Patronatelor din Turismul Românesc (FPTR).
 
„Nu vrem bani, vrem să muncim, vrem să deschidem hotelurile şi vrem să fim ajutaţi”, a declarat la rândul său Mohammad Murad, Preşedinte al Federaţiei Patronatelor din Turismul Românesc (FPTR).
 
Premierul, însă, nu se grăbeşte să le facă pe plac. 
 
„Contribuţia la Produsul Intern Brut la HoReCa este limitată. O putem duce încă o lună jumătate – două”, a spus Ludovic Orban. 
 
54% dintre hotelurile din ţară sunt pe litoral, spun oamenii de afaceri din industria ospitalităţii, furioşi că pasivitatea guvernanţilor pune în pericol investiţiile lor, pe care le estimează la 15 miliarde de euro. 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici