Paul Mărăşoiu a demisionat de la conducerea Direcţiei Generale Turistice din MDRT

Paul Mărăşoiu a demisionat de la conducerea Direcţiei Generale Turistice din Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului (MDRT), la mai puţin de patru luni de la numirea în funcţia de director general, invocând motive de sănătate.

42 afișări

"Sunt momente în viaţă când indiferent câtă pasiune sau determinare ai pentru un scop profesional şi oricât de nobile sau importante sunt anumite angajamente, trebuie să ai tăria să schimbi priorităţile. Iar când este vorba de sănătate, cred că enunţul de mai sus se aplică întrutotul şi orice comentariu este de prisos", a declarat pentru MEDIAFAX Paul Mărăşoiu.

El a explicat că în urmă cu patru luni a suferit un infarct pe care nu l-a "tratat cu consideraţia necesară, cuprins de tumultul fiecărei zile" şi a "multiplelor preocupari şi subiecte proprii poziţiei asumate" în cadrul Direcţiei Generale Turistice din MDRT.

"Regret sincer că trebuie să închid atât de repede o colaborare specială cu oamenii din MDRT şi mulţumesc sincer doamnei ministru şi colaboratorilor săi apropiaţi pentru disponibilitatea şi comunicarea deosebită de care am beneficiat. Fără îndoiala voi rămâne apropiat instituţiei şi preocupărilor ei, fiind oricînd la dispoziţie cu minima mea expertiză, însă din perspectiva medicală şi strict umană am ales să-mi văd băiatul crescând şi să îmbătrânesc frumos alături de soţie", a adăugat Mărăşoiu.

El a afirmat că a aflat de curând că sintagma "mie nu mi se poate întâmpla" este falsă.

"O afecţiune cardiacă nu este o glumă, iar inima nu iartă dacă o ignori. Voi continua să iubesc cu dăruire turismul şi să ard pentru problemele sale, dar la foc mic", a încheiat fostul oficial din MDRT.

Contractul dintre Mărăşoiu şi MDRT va înceta, cu acordul părţilor, pe data de 13 iunie.

Paul Mărăşoiu, proprietarul companiei de consultanţă hotelieră Peacock Hotels, a câştigat în luna februaruie concursul organizat de MDRT pentru postul de director.

Funcţia de director al Direcţiei Generale Turistice a fost înfiinţată în toamna anului trecut, la scurt timp după comasarea Ministerului Turismului cu Ministerul Dezvoltării Regionale.

Paul Mărăşoiu are 49 de ani şi a ocupat înainte de numirea la MDRT funcţiile de director regional al lanţului hotelier Golden Tulip şi de preşedinte al Asociaţiei Naţionale a Organizatorilor Profesionişti de Conferinţe şi Expoziţii din România (RCB).

El declara la momentul preluării fincţiei de director în MDRT că au avut loc mai multe discuţii în mediul profesional pentru participarea la acest concurs, iar cineva a trebuit să se "sacrifice".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici